MicroType

MicroType 4.3

Increases the user's proficiency in using a keyboard
Értékelés
3.7  (796 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
4.3 (Összes)
Improves your typing accuracy and speed through a series of tasks. The tool includes exercises and educational games for you to practice with as well as a tutorial and a word processor. It trains you in alphabetic keyboarding as well as numeric keyboarding and makes you more effective in the use of the numeric keypad.
A MicroType egy gépelő program, amely oktatóanyagot, fejlesztő feladatokat, oktató játékokat és egy szövegszerkesztőt tartalmaz. Mindezen elemek együttesen egy összefüggő csomagot alkotnak, amely segít a tanulóknak az alapvető gépelési készségek elsajátításában.

Az alkalmazás egy Web Reporter nevű új funkciót is magában foglal, amely lehetővé teszi a tanuló távoktatási programját, lehetőséget adva az oktatónak a tanuló gépelési jelentéseinek interneten keresztüli áttekintésére.

Alfabetikus gépelés — 20 leckét foglal magában, amelyek megtanítják az alfabetikus billentyűk, Shift gombok, SPACE BAR, ENTER/RETURN, CAPS LOCK, TAB és más alapvető írásjel billentyűk használatát. Minden lecke számos különböző feladatot tartalmaz az új billentyűk használatának megtanulására, a billentyűk kombinálására, a billentyűváltás fejlesztésére és készségépítésre.

A Key-A-Shot játék kihívást jelent a tanulók számára gépelési készségeik fejlesztésére. A Lesson Report feladatonként tükrözi a tanuló teljesítményét.

Numerikus gépelés — Ez a 16 lecke tanítja meg a felső numerikus billentyűsor és a legáltalánosabban alkalmazott szimbólumok használatát. A numerikus gépelés rész ugyanazokat az alapvető feladatokat tartalmazza, mint az alfabetikus gépelés modul. Azonban a készségépítésre hangsúlyt fektető feladatok gépelhető mondatokat és paragrafusokat is tartalmaznak a tanulók számára.

A tanuló hozzáférhet a Timed Writings funkcióhoz a lecke menüből és elemezheti a haladását. A Connect It játék által lehetősége van játékidőt nyerni gyakorló sorok gépelésével

Gépelési készség építő — Ebben a 25 leckében a tanuló fejlesztheti gépelési sebességét és precizitását, miután megtanulta az alfabetikus és numerikus billentyűk elérését. A tanuló választhat a sebesség illetve a precizitás fejlesztése között. A 25 lecke 5 értékelő leckét tartalmaz, amely elemzi a hibákat és a tanuló teljesítménye alapján előírja a fókusz módot (gyorsaság vagy pontosság) a gépelési készség építő leckék alatt.
Információ frissítve: