MicroType

MicroType

is een toestenbord programma dat bestaat uit een handleiding, versterking activiteiten
Gebruikerswaardering
3.6  (503 stemmen)
Jouw stem
Score
4.5
Nieuwste versie:
5.0 (Zie alle)
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
De MicroType software is een toestenbord programma dat bestaat uit een handleiding, versterking van activiteiten, educatieve spelletjes, en een tekstverwerker. Al deze componenten worden gecombineerd in één uitgebreid pakket die u zullen helpen de student om de basis vaardigheden op het toestenbord.
Deze applicatie bevat ook een nieuwe functie genaamd Web Reporter, waardoor de student de afstand-learning programma door de instructeur op de toegang van de student tot het toestenbord van de rapporten door de Internet.
Alphabetic Keyboarding — Bevat 20 lessen leren de alfabetische toetsen, de shift-toetsen, SPACE BAR, ENTER/RETURN, CAPS LOCK, TAB, en de elementaire leestekens toetsen. Elke les bevat verschillende activiteiten om te leren van nieuwe sleutels, combineren van sleutels, het verbeteren van keystroking, en het bouwen van vaardigheid.
De Sleutel-Een-Shot spel daagt de student om zijn/haar vaardigheden op het toestenbord. Een Les Rapport worden de prestaties van een student voor elke activiteit.
Numeric Keyboarding — Deze 16 lessen leren de bovenste rij toetsen van de nummer en de meer algemeen gebruikte symbolen. De Numeric Keyboarding hoofdstuk biedt de basis dezelfde activiteiten als de Alphabetic Keyboarding module. Echter, de activiteiten die de nadruk leggen op het opbouwen van vaardigheid zijn beide zinnen en alinea ' s voor de student te toetsen.
Hij/zij kan ook de toegang tot de Timed Writings functie van de les menu te analyseren zijn/haar vooruitgang. De Connect It spel laat hem/haar te verdienen van het spel door het intoetsen boor lijnen
Keyboarding Skill Builder – In deze 25 lessen, kan de student verbetert zijn/haar toestenbord van snelheid en controle nadat hij/zij leert de alfabetische en numerieke toets te bereiken. De student kan er ook voor kiezen om te werken aan het verbeteren van de snelheid of nauwkeurigheid. Ook opgenomen in deze 25 lessen worden 5 Evaluatie van de lessen die zal het analyseren van fouten en het voorschrijven van de focus mode (Snelheid of Nauwkeurigheid) gebaseerd op de prestaties van een student voor lessen in Keyboarding Skill Builder.
Info vernieuwd op: