MicroType

MicroType

Näppäilynharjoitteluohjelma, johon sisältyy tutoriaali sekä käyttöä vahvistavia aktiviteetteja
Käyttäjän arviointi
3.6  (503 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
4.5
Uusin versio:
5.0 (Katso kaikki)
Tämä ohjelma sai 1 palkintoa
MicroType on näppäimistö-ohjelma, johon sisältyy esittelyjä, käyttöä vahvistavia toimintoja, opettavaisia pelejä, sekä tekstinkäsittelyohjelma. Kaikki nämä ominaisuudet ovat yhdistetty samaan kattavaan pakettiin, joka auttaa opiskelijaa hallitsemaan näppäimistön käytön perustaidot.

Ohjelma sisältää myös uuden ominaisuuden, Web Reporterin, jonka avulla opiskelijalla on mahdollisuus etäopintoihin, kun ohjaaja saa opiskelijan näppäilyraportit internetin välityksellä.

Aakkosellinen Näppäimistö - Sisältää 20 tehtävää jotka opettavat aakkoselliset näppäimet, shift-näppäimet, välilyönnin, Enter/palaa-näppäimen, Caps Lockin, tabulaattorin sekä piste-näppäimet. Jokainen tehtävä sisältää useita erilaisia aktiviteetteja jotka auttavat oppimaan uusia näppäimiä, näppäinyhdistelmiä ja kehittämään näppäilynopeutta sekä -taitoja.

Key-A-Shot-peli haastaa opiskelijan parantamaan näppäilytaitojaan. Opiskeluraportti näyttää opiskelijan suorituksen pisteet jokaisesta aktiviteetista.

Numeerinen Näppäimistö - Nämä 16 tehtävää opettavat ylimmän rivin numeronäppäimet sekä useimmin käytetyt symbolit. Tämä osio tarjoaa samat perusaktiviteetit kuin aakkosellisen näppäimistönkin harjoituksissa. Kuitenkin, aktiviteetit jotka keskittyvät taitojen vahvistamiseen sisältävät sekä lauseita että kappaleita opiskelijan näppäiltäväksi.

Opiskelija voi käyttää myös ajastetun kirjoituksen harjoituksia tehtävävalikosta analysoidakseen omaa oppimistahtiaan. Connect It-pelin avulla opiskelija voi ansaita lisää peliaikaa näppäiltyään harjoituslauseita

Näppäilytaitojen Vahvistaja - Näiden 25 tehtävän aikana opiskelija parantaa näppäilynopeuttaan ja -hallintaansa, sen jälkeen kun aakkosellinen sekä numeerinen näppäily on opeteltu hyvin. Opiskelija voi myös valita, harjoitteleeko hän nopeutta vai tarkkuutta. Näihin 25 tehtävään kuuluu myös 5 arviointitehtävää, joissa analysoidaan virheitä ja säädetään keskittymistä nopeuteen tai tarkkuuteen, riippuen oppilaan suorituksesta muissa tämän osa-alueen tehtävissä.
Tiedot päivitetty: