MicroType

MicroType

er en keyboarding program som består av en tutorial, armering aktiviteter
Brukervurdering
3.6  (503 stemmer)
Din stemme
Score
4.5
Siste versjon:
5.0 (Se alle)
Dette programmet har mottatt 1 utmerkelse
Den MicroType programvare er en keyboarding program som består av en tutorial, armering aktiviteter, pedagogiske spill, og et tekstbehandlingsprogram. Alle disse komponentene er satt sammen i en helhetlig pakke som vil hjelpe studenten til å mestre de grunnleggende keyboarding ferdigheter.
Dette programmet inkluderer også en ny funksjon kalt Web Reporter, som gjør at studenten avstand-læring programmet ved at instruktøren for å få tilgang til studentens keyboarding rapporter gjennom Internet.
Alphabetic Keyboarding — Inkluderer 20 leksjoner som underviser i de alfanumeriske tastene shift-tastene, SPACE BAR, ENTER/RETURN, CAPS LOCK, TAB, og den grunnleggende tegnsetting tastene. Hver leksjon inneholder flere forskjellige aktiviteter for å lære nye nøkler, kombinere for, forbedre keystroking, og bygge ferdigheter.
Nøkkelen-En-Shot spillet utfordrer eleven til å forbedre hans/hennes keyboarding ferdigheter. En Leksjon Rapporten gjenspeiler studentens prestasjoner for hver aktivitet.
Numeric Keyboarding — Disse 16 leksjoner lære øverste rad for nummertaster og mer vanlig brukte symboler. Den Numeric Keyboarding delen inneholder de samme grunnleggende aktiviteter som Alphabetic Keyboarding modul. Imidlertid aktiviteter som legger vekt på å bygge ferdigheter omfatter både setninger og paragrafer for studenten å-tasten.
Han/hun kan også få tilgang til Timed Writings funksjonen fra leksjon menyen for å analysere hans/hennes fremgang. Den Connect It spillet tillater ham/henne å tjene spillet tid ved å taste bore linjer
Keyboarding Skill Builder – I disse 25 undervisning, studenten kan forbedre hans/hennes keyboarding fart og kontroll etter at han/hun lærer de alfabetiske og numeriske tasten nå. Studenten kan også velge å jobbe med å forbedre hastighet og nøyaktighet. Også inkludert i disse 25 leksjoner er 5 Vurdering erfaringene som vil analysere feil og foreskrive fokus-modus (Hastighet og Nøyaktighet) basert på studentens prestasjon for undervisning i Keyboarding Skill Builder.
Info oppdatert den: