MicroType

MicroType

är ett Tangentbords-program som består av en handlednings- förstärkning av aktiviteter
Användarbetyg
3.6  (503 röster)
Ditt betyg
Betyg
4.5
Senaste versionen:
5.0 (Se alla)
Detta program fått 1 utmärkelse
MicroType Programvara är en keyboarding-program som består av en handledning, förstärkning verksamhet, pedagogiska spel, och en ordbehandlare. Alla dessa komponenter är samlade i ett övergripande paket som hjälper den studerande att behärska de grundläggande tangentbords färdigheter.

Detta program innehåller också en ny funktion som kallas Web-Reporter, som gör att den studerandes distans inlärnings-program gör det möjligt för lärare att få tillgång till den studerandes tangentbords rapporter via Internet.

Alfabetisk Keyboarding — inkluderar 20 lektioner att lära dom alfabetiska tangenter, skift, MELLANSLAG, ENTER/RETURN, CAPS LOCK, TAB, och den grundläggande skiljetecken tangenten. Varje lektion innehåller flera olika aktiviteter för att lära sig nya tangenter, kombinera tangenter, förbättra tangenttryck, och bygga upp skickligheten.

Key-A-Shot spel utmanar den studerande för att förbättra hans/hennes tangentbords färdigheter. En Lektions-rapport speglar studenternas prestationer för varje aktivitet.

Numeriskt Tangentbord — dessa 16 lektioner lär den översta raden antal tangenter och mer vanliga symboler. Det Numeriska tangentbords avsnittet ger samma grundläggande aktiviteter som den Alfabetiska Tangentbords-modulen. Men de aktiviteter som betonar på att bygga kompetens innefattar både meningar och stycken för studenten att knappa in.

Han/hon kan också få tillgång till den Tidsinställda Skrifter från lektions-menyn för att analysera hans/hennes framsteg. Connect-it spelet tillåter honom/henne att tjäna spel tid genom att knappa drill linjer

Tangentbords Skicklighet Byggare – under dessa 25 lektioner kan de studerande förbättra hans/hennes tangentbords hastighet och kontroll efter det att han/hon lär sig att nå den alfabetiska och numeriska knappen. Den studerande kan också välja att arbeta på att förbättra hastigheten och noggrannheten. Det ingår även i dessa 25 lektioner 5 Bedömning lärdomar som kommer att analysera fel och ordinera fokus-läge (Hastighet eller Precision) som bygger på de studerandes prestationer under lektioner i Tangentbords Skicklighet Byggare.
Info uppdaterad: