MicroType

MicroType

Este un program pentru tastatură ce conține un tutorial și activități de intensificare
Evaluare utilizator
3.6  (503 voturi)
Votul dvs.
Scor
4.5
Ultima versiune:
5.0 (Vezi toate)
Acest program a primit 1 premiu
Aplicația MicroType este un program pentru tastatură ce conține un tutorial, activități de intensificare, jocuri educaționale și un editor de text. Toate componentele sunt combinate într-un pachet cuprinzător care va ajuta studentul să stăpânească abilitățile de tastat.

Această aplicație mai include și o nouă caracteristică numită Web Reporter care dă acces la programul studentului de studiu la distanță și permite instructorului să acceseze online rapoartele cursantului de abilități de tastare.

Alphabetic Keyboarding - Include 20 de lecții care vă învață tastele alfabetice, tastele shift, bara de spațiu, Enter/Return, Caps Lock, Tab și alte semne de punctuație de bază. Fiecare lecție include câteva activități ce ajută la studiul tastelor noi, îmbunătățirea tastatului și dezvoltarea abilității.

Jocul Key-A-Shot provoacă studentul să își îmbunătățească abilitatea de a tasta. Un raport al lecției ilustrează prestația studentului la orice activitate.

Numeric Keyboarding - Aceste 16 lecții vă învață tastele numerice din partea de sus a tastaturii și simboluri folosite mai des. Secțiunea Numeric Keyboarding vă oferă activități de bază la fel ca modulul Alphabetic Keyboarding. Oricum, activitățile care pun accentul pe dezvoltarea abilității include propoziții și paragrafe pe care studentul trebuie să le introducă.

El sau ea mai poate accesa unealta Timed Writings din meniul lecției pentru a-și analiza progresul. Jocul Connect It îi permite să câștige timp de joc prin introducerea unor linii de exercițiu

Keyboarding Skill Builder - În aceste 25 de lecții, studentul își poate îmbunătăți viteza și controlul de tastare după ce a învățat tastele de alfabet și numerice. Studentul mai poate alege să lucreze la îmbunătățirea vitezei sau preciziei. Încă 5 lecții numite Assessment mai sunt incluse în aceste 25 de lecții care va analiza erori și prescrie modul de focalizare (Speed sau Accuracy) pe baza performanței studentului la lecțiile Keyboarding Skill Builder.
Informații actualizate în data de: